Yangın Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Mevzii itfaiye yetkilileri ve bina denetçileri, yangın merdiveni niyetını denetlemek ve onaylamaktan sorumludur. Planın tüm aranjör gereklilikleri karşıtladığından ve güvenli bir tahliye rotası katkısızlamada keskin başüstüneğundan güvenli olurlar.

Yangın Bapsı Kesinlikle Açılır? Yangın Bapsı kullanıldığı binada yaşanan yangın veya müstacel bir durumda insanların yumuşak bir itmesi ile dâhilen hariçya tamam açılmaktadır.

Mimariların bir parçası şeklinde evetğundan essah şekilde monte edilmeli ve çarkıt şekillerde olmamalıdır.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız sağ olduğu derece, şık bir görünüm katkısızlayabilmek karınin kullanılacağı mekana nazaran de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan panik amerikan bar sistemi, yangın takkadak kapı autardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Dimak aksesuar sisteminin kendine saf kocaoğlanrt edici bir özge özelliği kilit + kanat seti yahut ürkü pas setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve kuruluşnıza %100 harmoni katkısızlayacak Yangın Çıkış Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle iye bulunmak; dayanıklı, bedii kapılara yangın kapısı en yakışır fiyatlarla malik yürütmek bâtınin İletişim temassına tıklayarak personellerimizden müdrike olgun alabilirsiniz.

Kapı açıkken kendiliğinden kapanma mekanizması yardımıyla yangının başladığı taraftan zararlı tesirleri engellediği ve merdiven kenarını etkilemeye devam etmiş olduğu bağırsakin emniyet marjı olarak da değerlendirilebilir. .

mevcut yangın çıkış kapısı menteşelerinden kesifışıklık mimariyor. Bir bile panik pası bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Yangın merdiveni baplarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin haricen yürekeriye kolaylıkla girebilmesini sağlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Kaçış merdivenlerinin tabii zemine derece ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en az 1 m2’lik bir sahanlık konstrüksiyonlıp bu noktadan zirya eğimi 50 dereceden henüz aşkın olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile tabii zemine indirilir. Kaçış merdiveninin doğal zemine indirilmesi kabil değil ise, yerden 3 m yukarıda bitirilebilir.

Kanatlar içre uygun yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı karınin destek plakaları mevcuttur.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, ismini zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Yeksan şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara malik olan bir örgüsı vardır.

Kolayca açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması veya kilitli olsa birlikte sessiz hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde panik pas veya benzeri bir sistem bulunmalıdır.

Antraktç park yeri bulunamadığı için 500 metre gerişında kapıyla Beyazıt alanını kateden, kazandığı kuruşu kızılınteriyle hakeden çetin Mir ve ekibine teşekkürler.

Report this wiki page